top of page
Logo wit.PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

Het belang van zonnebankcrème (presun)

Een zonnebankcrème gebruik je vóór het zonnen. Dit heeft meerdere voordelen:

  • Onder de zonnebank komt het bruiningsproces na zo'n 8 tot 10 minuten op gang.  Het gebruik van        een  zonnebankcrème versnelt dit proces, waardoor de bruining al na 3 tot 4 minuten op gang komt.

  • Een droge huid reflecteert Uv-licht, waardoor je minder snel bruint. Door een zonnebankcrème te          gebruiken blijft jouw huid tijdens en na het zonnen gehydrateerd en neemt jouw bruiningsresultaat    met maar liefst 40% toe!

  • Voor het mooiste resultaat is het verstandig om thuis voor een zonsessie de dode huidcellente verwijderen d.m.v. een lichte scrub.

  • Het gebruik van SPF onder de zonnebank houdt de bruining tegen. Veel dagcrèmes bevatten een SPF.    Zorg er daarom voor dat u uw dagcrème (en make-up) goed verwijderd voor het zonnen.

  • Na een zonsessie werkt het bruiningsproces nog een aantal uren door. Voor het mooiste resultaat adviseren we u dan ook om enkele uren na de zonsessie niet te douchen.

  • Gebruik jij een zonnebankcrème met een bronzer? Dan werkt ook de bronzer na jouw zonsessie nog      enkele uren door. Let op! dit kan afgeven op uw kleding of beddengoed.

Wij hebben gekozen voor de exotische crèmes van Tan Desire.

Een perfecte verzorging én diepe hydratatie. Heerlijk smeerbare lotions vol exotische geuren en het beste bruiningsresultaat. Tan Desire staat voor jouw sexy look! Exotische geuren rechtstreeks van de Californische kust. Rijke ingrediënten gericht op anti-aging, intensieve hydratatie, huidverbetering en een lichaam dat je betovert met zijn natuurlijke bruine tint en gezonde uitstraling. Tan Desire is hét nieuwe merk die de American Dream of Tan laat uitkomen. Door rijke ingrediënten als Aloë Vera, kokosolie, hyaluronzuur en verschillende vitamines mag Tan Desire niet ontbreken in jouw assortiment!

images (5)_edited.jpg
_edited_edited.jpg

Magic Moment – Ultra Intensifier

De Magic moment is een ware pigmentbooster met een hoog aloë vera-percentage en een geweldig hydraterent effect. Geniet van de magie die voor jouw perfecte bruine teint zorgt! Magic Moment bevat een mix van hyaluronzuur en hennepolie voor het meeste comfort voor de huid en verzekerd een mooie, gelijkmatige kleur.

Delightful Dark – Light Bronzer

Intense bronzer met aloë vera en vitamines. Ervaar direct het effect van deze bronzer die de huid een prachtige vakantiekleur geeft! Verbetert de huidteint én huidstructuur. Verwen jezelf met voedende saffloerolie en een cocktail van vitamines voor de meest verbazingwekkende, soepele huid.

Amazingly black – Strong Bronzer

Extreme bronzer met saffloerolie en algen. Dit is de ultieme gouden kleur, gemaakt met Amazingly Black bronzers voor directe en langdurige resultaten. Laat het collageen, de rode/groene algen voor je huid zorgen terwijl je ontspant tijdens je zonsessie. De prachtige mix van gouden oliën - saffloer, kukui en jojoba - brengt je kleurtje naar een hoger niveau.

Dark Chocolate - Mega Bronzer

Geniet van de zoetheid van chocolade zonder een spoor van calorieën! Dark Chocolate bronzer garandeert het hoogste niveau bruining. Cacaoboter zorgt voor maximale voeding en een stralende huid. Dé favoriet van iedere zonliefhebber!

Hot Desire - Extreme Bronzer – Bronzer met tingle effect .

Durf meer! Een blushing ervaring en een diepere bruine kleur! Breng je teint naar een hoger niveau met de Hot Desire! Hot Desire is een bronzer met tintelend effect. Dit product is bedoeld voor echte tan-liefhebbers. Nooit op het gezicht gebruiken.

Sunblock-In-Tan-Desire-Niet-Guilty-Gaspedaal-250-Ml.jpg_Q90_edited.jpg

Not Guilty -  Accelerator

Ultrasnelle bruiningsversneller met kokosolie en cacaoboter. NOT GUILTY zal je vanaf het allereerste moment verslaafd maken aan deze lotion! Een verbluffende bruiningsversneller geeft de huid een ultra snel bruiningseffect. Deze fluweelachtige formule bevat aloë vera, kokosolie en cacaoboter om de huid te hydrateren.!

Unique Dream – After Tan

Vervul je dromen van een luxueus verzorgde en gevoede huid! Met Unique Dream kunt u nog langer van uw kleurtje genieten en maakt uw huid uitzonderlijk gehydrateerd, gevoed en stralend. Gebruik het elke dag en geniet van de zachte verzorgende schoonheid

bottom of page